Privacy Verklaring

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op email server van de verantwoordelijken. De verantwoordelijken zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Cookies
De cookies die door deze site worden gebruikt worden nergens opgeslagen.
Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
Derden
Als betalend lid stemt u ermee in dat u gegevens worden gedeeld met de Tai Chi federatie. Andere gegevens dan uw naam, worden niet uitgewisseld. U kan Meester Leung vragen uw lidmaatschap in te zien, en de gegevens te verwijderen.
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Website content
Alle filmpjes en foto's op deze website zijn gepubliceerd met goedkeuring van de individuen. Indien u uw foto van de website wil halen, kan dit op eenvoudig verzoek.
Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle leden de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.
Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Tai Chi Evs Tienen
Philippe Couckelberghs
Mark Ceulemans

 
 
 
 
 
 
Tai Chi EVS Tienen